انواع گردو
اطلاعاتی کامل درباره انواع گردو
مغز گردو از نظر ظاهری شامل دو قسمت فرورفتگی و برآمدگی ناهموار بوده که رنگ آن کم و بیش سفید است، که این دو قسمت از یک ناحیه کوچک به هم متصل هستند. مغز گردو پوشیده شده از پوسته ای به رنگ کرم و نازک، و گردوهای تازه با پوسته ای زرد رنگ پوشیده شده اند.
گردوی ایران، از معروف ترین و بهترین گردوهای جهان است. در ابتدا درخت گردو به خاورمیانه رفت و پس از آن به آمریکا، انگلستان و روم فرستاده شد. گردو تک پایه است، که در بعضی موارد دیده شده بلندی آن به ۱۰ تا ۲۵ متر می رسد. گردوی ایران در بین انواع گردوها مصرفی اقتصادی دارد. رویش گل های روی درخت گردو به صورت نر و ماده و جدا از هم است. درخت گردو دارای ارزش بالایی است. گردوی تویسرکان (از شهرستان های استان همدان) از بهترین و باکیفیت ترین گردوهای ایران است، و از لحاظ مرغوبیت و چربی مفید جزء بهترین گردوهای جهان محسوب می شود.از تولیدکنندگان عمده گردو میتوان به کشورهای ایران، چین و آمریکا اشاره کرد و بعد از آنها کشورهای اوکراین و ترکیه از تولیدکنندگان این میوه هستند.
انواع گردو شامل:
انواع گردوهای پرورش ایران :
. گردوی کاغذی
. گردوی ماکویی
. گردوی سنگی
. گردوی نوک کلاغی
. گردوی سوزنی
. و همچنین گردوی مناطق مختلف ایران
گردو حاوی ویتامین های A, B, C, D ,ِ E بوده و همچنین دارای اگزالات آهک و اسیدهای آلی و نیز مقادیری آرسنیک است.
برگ گردو نیز منبع خوبی برای تولید تانن است و دارای املاح معدنی نظیر اسید گالیک، اسید الاژیک، پارافین، کلسیم و پتاسیم و غیره می باشد. باید گفت که پوست سبز این میوه حاوی اسید سیتریک، امولسیون قند و فسفات بوده است. ناگفته نماند پوست و برگ گردو می تواند میکروب ها را از میان ببرد.
گردو در آجیل و خشکبار
در تحقیقات نشان می دهد که استفاده و مصرف آجیل سبب نتیجه خوب عملکرد مغز می شود. زوال عقل به وجود آمده بر اثر افزایش سن را می توان با مصرف گردو بهبود بخشید یا متوقف کرد. یا می تواند از پیشرفت بیماری افسردگی جلوگیری کند. مصرف این میوه نیز قوه درک انسان را بهبود می بخشد. در مورد تاثیر زیاد گردو بر روی مغز تحقیقات فراوانی وجود دارد. نتیجه های خوبی که از مغز گردو به دست آمده، نشان دهنده این است که این میوه حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است. از دوران قدیم می گفتند که میوه گردو مظهر عقل است، زیرا کاملا مانند مغز دانه آن در یک پوشش در داخل پوسته قرار دارد، که شکل مغز هم بسیار مانند آن است. در آجیل و خشکبار مواد بسیار مغذی موجود است که دارای اسیدهای چرب هستند و برای سلامتی انسان بسیار مفید است.
میوه گردو در تمام سال در بازار وجود دارد، و به صورت پوست شده یا با پوست، نمک زده یا شیرین برای مشتریان عرضه می شود، گردوی با پوست را می شود تا چند ماه در جای خشک و خنک، سالم نگهداری کرد، ولی مغز گردو باید فقط در یخچال نگهداری کرد.
شرکت پوطار همواره تلاش کرده است که بتواند با ارائه بهترین آجیل و خشکبار مشهد، و همچنین ارسال آجیل و خشکبار به سراسر ایران، یک میان وعده مغذی را برای شما فراهم کرده و همچنین سلامتی را برای مخاطبان آرزومند است. با ورود به سایت پوطار ، شما می توانید علاوه بر مشاهده انواع مختلف گردو، ایرانی و خارجی، از قیمت آجیل مخلوط مطلع شوید.